why do you need a photographer?

De goede foto maakt dat de juiste mensen geïnteresseerd raken en je tekst lezen :)Wat dacht je, dat ik het zelf niet spannend vond? Natuurlijk wel, en het duurde maanden voordat ik mijn eigen advies opvolgde en een shoot boekte :) Haha!

Ik snap het als geen ander. De meeste fotografen die ik ken gaan zelf niet graag voor de camera staan, uitgezonderd de paar prachtexemplaren die naast fotograaf ook professioneel model zijn.Dus ik moest even doorbijten, Want:... jullie willen toch ook zien wie ik ben? Waarom is dat? Denk er eens over na, en besef je dat jouw klant dit ook wenst!


Het is heel simpel.


Als een foto meer dan 1000 woorden zegt, kun je al die uitleg overslaan! Meteen tot de kern.

Waar gaat het over, wat jij doet? Waarom? Hoe, en voor wie?


Think about it.


Daarnaast is het heerlijk om plaatjes als bovenstaande als bijvangst te krijgen. Die je niet perse op de site nodig had, maar waar je wel een boost van krijgt! Dit zijn geen 1000 woorden. Dit ben ik, thuis bij mezelf op de thee. En daardoor denk ik nu: zo'n shoot lust ik nog wel een keer :) want het viel me alles mee! Had ik dát maar eerder gedaan.