The blues?

Ouch, november. Maar naar binnen keren kan ook helend zijn en voorbereiden op groei :)

Dankjewel ZON, voor je warmte deze zomer!


De herfstige dagen van nu... Ik wil er graag op een andere manier naar kijken, geen winterdepressies maar wintersessies.

Ik ga meer vertrouwen in wat de seizoenen ons aangeven, om erin mee te bewegen. De boom is kaal, maar alles behalve dood. Het is tijd voor inner work, om dan in de lente weer fris op te komen!


Kom maar met die winter! Let's grow from within!


Het zou om te beginnen een parttime baan worden voor entrepreneurs met de juiste waarden, frankbyrenee. Maar ik had binnen het jaar al in de gaten: er mist iets. Ik kan meer. Niet dat ik fulltime wil meedoen met de 9-to-5, nee zeker niet! Het blijft werken om te leven, en niet andersom.


Maar ik wil wel graag meer impact maken.


Voor zo'n proces zijn de komende maanden heel geschikt! Wat minder extern gericht, meer bezig met het hart. En met de wortels van m'n bedrijf. Hart en wortels? Lekker bezig Renée. Maar ik meen het!


Het hart, toch weer opnieuw bekijken: waarom doe ik dit? Is dit nog in lijn met mijn waarden en waar ik energie en voldoening uit haal?


De wortels... want ik kan wel een andere vorm blad willen dragen komende lente, en ander fruit willen oogsten deze zomer - maar dan moet ik eerst iets aan de fundering doen ;)


Dus het wordt tijd voor wat onderzoek.

Wat ga ik weg doen? Voor wie ga ik mijn pakketten dan aanpassen?

Waar zijn deze mensen? Ingewikkeld maar zo'n tof proces om weer naar de 'tekentafel' te mogen, weer dromen en verzinnen, wat is mijn ideale klant?

Wat kan ik voor ze betekenen? Wordt het dan nu toch Engels? Gelukkig duurt de winter nog even en kan ik rustig nadenken over de 100 vragen die ik hier nog achteraan bedenk...!


Keep an eye out, new things are on the way :)


PS. En de echte winterblues probeer ik te verjagen met de zee: het mag dan koud zijn, maar toch die golven soms trotseren geeft me een kick en haalt de zorgen even uit m'n kop. Wees welkom!