Take one week to make a lifetime impactWorkation: surf, work, grow.Creating The New Economy bottom up!


Wat als .. Wat als je een week verblijft op één van de mooiste plekjes van Europa. Wat als je een week jouw werk kunt doen, kunt sparren met kindred spirits, en behalve online óók offline gaat surfen!

Wat als je een week lekker weg bent en (nog) meer impact leert maken zodat we in de toekomst op een duurzame manier kunnen blijven ondernemen? Dat we beseffen hoe klein of hoe groot onze ondernemingen ook zijn, we er wel degelijk voor kunnen zorgen dat we humaan en duurzaam onze eigen toekomst kunnen vormgeven? Wij zijn stoked. En jij?


urban nomads CLUB. it's a work(n)ation.Zeker in deze tijden is het van belang om verder te kijken dan het moment. Het is tijd om volgens de filosofie van SHARING THE NEW ECONOMY te gaan werken. Waarbij we een humane en duurzame nieuwe economie kunnen vormgeven. Van onderaf als gras roots initiatief: het begint tenslotte bij jezelf - maar met elkaar.


"If you want to go far, go together"

Met de workation laten we je kennis maken met kindred spirits en geïnspireerde ondernemers die al lokaal en nationaal impact maken. Daarnaast kunnen we door afstand te nemen van de dagelijkse werkplek of sleur met elkaar creatief nadenken over een duurzame toekomst voor jouw business. We doen dit in de vorm van workshops, maar van vertrek tot thuiskomst is er nagedacht over keuzes voor een gezonde aarde. Laten we samen bewijzen dat het kan én dat het leuker is om goed-goed te doen!Naast al het werken en de creatieve processen tijdens de workation drop je ook nog in op jouw eerste golf (of kom je als ervaren surfer down the line in Europa's eerste "World Surfing Reserve") om daarna tot rust te komen tijdens een goede yoga sessie of kampvuur sessie.


“Take one week to make a lifetime impact”


THE SPECS:


Focus en productiviteit afgewisseld met sport en chillen als een pro. 

Thema: duurzaamheid en samen verder! Grenzen verleggen.


Wij regelen alles voor je, food, workshops & discussies om je ondernemers-skills te upgraden, we zorgen dat je genoeg tijd hebt voor de "to-do's" maar ook elke dag lekker voor jezelf kiest en doet waar jij van oplaadt! Dit doen we tailor-made dus het niveau van ons programma stemmen we af op de deelnemers. 


> 5 minuten lopen van het eerste Europese WORLD SURFING RESERVE

> 5 nachten bed inclusief linnen/handdoeken,

> 5 ontbijt voor kampioenen & 4 diners,

> opt. in voor lunch (takeaway of stay)

> parttime co-working space

> workshops & discussies (interactief + talks)

> 2 keer surfles inclusief gear!

> 2 keer yogales inclusief mat


Zo kom je uitgerust en voldaan terug, met een nieuw netwerk, dikke lach op je gezicht en misschien wat spierpijn ;) 


BOOK NOW!