Maroc'n roll

Een beetje persoonlijk, dus sla het over als je op zoek bent naar verhalen over fotografie: Dit is er geen.


Mee op Fieldtrip met een club Belgische 'schone' leuke vrouwen!


Daar kan ik veel over schrijven. Zoals dat het me enorm zwaar viel: dat ik door een paar tegenvallers hartstikke ziek werd en mijn werk eigenlijk niet goed kon doen. Dat ik te moe was om te relativeren, en amper van het surfen kon genieten. Dat ik die week in plaats van dankbaarheid vaak frustratie voelde. Dat ik elke dag heb zitten huilen, omdat ik niet wilde accepteren wat me overkwam en het niet begreep.


Maar ook: de mooiste zonsopkomst van het jaar. De heerlijke Belgische humor en cultuur aanhoren met je ogen dicht warm luierend onder de Noord Afrikaanse zon. Heel hard meezingen (als je eenmaal durft) met foute liedjes in de taxi na een dagje stad. Een intiem volle maan ritueel. De yogalessen en bijzondere mantra's bij sunrise. Veggie tajine. Amandelpasta. Muntthee. Een infinity pool met uitzicht op de baai, that's a first! En, nogmaals, die groep power-vrouwen: een kijkje in een sisterhood.


De balans is opgemaakt: ik had het niet willen missen. Never a failure, always a lesson!


Het avontuur: