#fieldworkation.

We gaan op vakantie, en we nemen mee: onze laptop. Onze agenda. Are you serious?!

YES I AM.Ha! "feel the fear and do it anyway" (geleerd van #GreatCommunicators)


Samen met Kim van #thefieldwork host ik een geniale week vol work & play voor entrepreneurs (to be) in een klein dorpje aan de Portugese kust.


Niet ineens al je werk laten vallen, maar wel even letterlijk afstand nemen om te onderzoeken waar je mee bezig bent.


Gewoon bereikbaar zijn voor je klanten maar óók de sunset meepakken op de rotsen, of 's morgens beginnen met een wandeling door de velden en heuvels. En; samen delen, echt met elkaar praten over kracht, succes en óók over uitdaging en geleerde lessen.


We doen dit als vanzelf, Kim en ik. Altijd bezig met ontwikkeling en ons afvragen wat beter kan. Wat werkt voor ons. #balans


De meesten van jullie weten dat ik al langer in Portugal kom, en ook telkens langer blijf.

Dat heeft niet alléén met impact te maken... Het is een plek die echt voelt als thuiskomen: ik ben er zó veel meer ontspannen. Ik krijg er inspiratie & leer de leukste mensen kennen (ja, ook @kimhertogs ontmoette ik daar) & omdat wij zo ondernemend zijn, samen borrelen van de energie en ideeën... Was het eigenlijk onvermijdelijk dat er een heuse fieldtrip uit zou ontstaan.
Waar wij zo blij van worden in Portugal willen we graag delen. Op zoek naar de ultieme combi van rust en avontuur ;)

We houden van ons vrije leven, ook al brengt het soms onzekerheid. We houden van de zee, ook al wint ze het vaak van ons (oké van mij haha). We houden van aarden, een beetje spiritualiteit op z'n tijd: de maan & meditatie. We houden van organiseren en van ons werk, maar echt. Dus we organiseren voor jullie een trip waar dat precies de bedoeling is.


We geven gerichte workshops met het oog op beeldvorming van je business, bewustzijnsgroei, en evenwicht in jezelf en je onderneming. Ook zijn er tijdsblokken gepland waarin je aan de slag kan met je eigen werk. Elke dag is er een fijne yogales of surfsessie (geen ervaring vereist!) gepland en uiteraard hebben we gezorgd voor een heerlijk bed, lekker (vegetarisch/vegan) eten & tot slot goede koffie. Wie Kim kent weet hoe belangrijk dat is, haha!Is dat wat voor jou?


Ben je een (startende) ondernemer die bewustzijnsgroei en selfcare belangrijk vindt en die de balans tussen mentale en fysieke ontwikkeling nastreeft?

Durf je hierover met een open mind in gesprek te gaan met fellow entrepreneurs om zo elkaar te kunnen steunen, empoweren en inspireren? Geloof je in de kracht van coworking om elkaars verhaal te verrijken en versterken? Oh ja, en ben je een beetje avontuurlijk?

Dan nemen we je heel graag mee "on tour" in het zuiden!


Kijk voor details op: https://thefield.work/fieldtripsPhoto by Riemkje Poortinga @ R-TIME